Aloitin pilkkomalla kaksi kynttä valkosipulia. Sitä on pakko olla. Aina. Kaikkialla. Paljon. Tällä kertaa kuitenkin vain kaksi kynttä, sillä...
... Salsa Mediterranean kastikkeessa on myös mukana paljon vahvoja makuja.
Edellisten lisäksi valkosipulia löytyi myös toisessa tomaattikastikkeessa, jota meni ensimmäisen joukkoon 2 prk. Näihin kastikkeisiin lisäsin soijarouhetta, sekoitin ja annoin hetken imeytyä, taas lisäsin soijarouhetta kunnes kastikkeesta tuli sopivaa. Pilkotut valkosipulit sekoitin joukkoon raakana, ja kaiken kukkuraksi lisäsin joukkoon hyppysellisen intiaanisokeria. Ai mikä inkkarisokeri? Lisää tietoa mm. täällä http://www.ruusunnuppu.com/index.php?option=com_content&view=article&id=83&Itemid=90
Jätin kastikkeen muhimaan. Sillä aikaa pilkoin paketillisen Patros-fetaa...
...ja sulatin pakastepinaattipussin, jota maustoin lorauksella soijakastiketta.
Voitelin vuoan ja aloin kerroksittain latomaan aineksia. Ensin tomaatti-soijarouhekastiketta, päälle pinaattia, fetaa sekä raejuustoa, joiden päälle täysjyvälasagnelevyjä. Sama uusiksi kunnes vuoka oli kutakuinkin täynnä. Lopuksi kaadoin kaikkien päälle vielä kasvisruokakermaa johon sekoitin vähän mustapippuria, ja tämän päälle juustoraastetta. Voilà!
Kaikki komeus uuniin ja jännäämään miltä maistuu ja uskaltaakohan Japa tulla meille enää koskaan kylään joutuessaa aina koekaniiniksi?
Uskaltaa se. Oli hyvää. Suosittelemme! :)
oij jee, tota pitää kokeilla!
VastaaPoista