Tämä kevät on pitkälti puuskuttettu
erilaisilla variaatioilla tomaattikeittoja,
mutta tällä kertaa sateisena ja harmaana maaliskuun päivänä
tulille päätyi kukka-parsakaalikeitto.
tulille päätyi kukka-parsakaalikeitto.
400g kukkakaalia
300g parsakaalia
2 punasipulia
2 valkosipulia
1 sitruuna
2 kasvisliemikuutiota
2 dl kermaa
suolaa
mustapippuria
valkosipulipippuria
Paloittele sipulit kattilaan,
peitä vedellä,
heitä mukaan kasvisliemikuutiot.
Kaada keitinvesi pois,
mutta jätä jemmaan.
Lisää isot valkoiset pavut.
Soseuta, lisää keitinvettä sen verran mukaan miten tuhtia keitosta haluat.
Lisää kerma.
Lisää sitruunan kuori ja mehu.
Mausta.
Koemaistajina toimivat Jere, Matti & Nooa.
Kehuivat.
Tai sitten pojat olivat vaan kilttejä.
Mene ja tiedä,
kokeile itse. ;)
Aikaisemmat kokkailut
tämän linkin takaa:
http://keltainenvillasukka.blogspot.fi/2015/03/kun-kaikki-menee-pain-mantya-paista.html
300g parsakaalia
2 punasipulia
2 valkosipulia
1 sitruuna
2 kasvisliemikuutiota
2 dl kermaa
suolaa
mustapippuria
valkosipulipippuria
Paloittele sipulit kattilaan,
peitä vedellä,
heitä mukaan kasvisliemikuutiot.
Kaada keitinvesi pois,
mutta jätä jemmaan.
Lisää isot valkoiset pavut.
Soseuta, lisää keitinvettä sen verran mukaan miten tuhtia keitosta haluat.
Lisää kerma.
Lisää sitruunan kuori ja mehu.
Mausta.
Apukokki Porkkana. |
Koemaistajina toimivat Jere, Matti & Nooa.
Kehuivat.
Tai sitten pojat olivat vaan kilttejä.
Mene ja tiedä,
kokeile itse. ;)
Aikaisemmat kokkailut
tämän linkin takaa:
http://keltainenvillasukka.blogspot.fi/2015/03/kun-kaikki-menee-pain-mantya-paista.html
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti