Lunta tuntui satavan eilen useammalla paikkakunnalla
vaikka Juhannus kolkuttelee ovella.
Hrr!
Hrr!
Jäätävän aamulenkin jälkeen suuntasin kauppaan sillä
tilanne vaati kuumaa, herkullista keittoa!
Kuva napattu netistä, ei oma. |
Kuva napattu netistä, ei oma. |
Tälläinen tulille:
Parsakaali-kookoskeitto
1 sipuli
1 parsakaalin kukinnot
3 dl kasvislientä
1 tlk valkoisia papuja
1 tlk kookosmaitoa
( + lisäsin itse yhden limen mehun.
Lime & kookos = Match made in heaven )
krutonkeja
(Itse korvasin krutongit valkosipulisilla ruisneppareilla )
- Silppua sipuli ja kuullota sitä oliiviöljyssä kattilan pohjalla muutama minuutti.
- Lisää parsakaalit ja kasvisliemi ja keitä, kunnes parskaali on pehmennyt.
- Lisää pavut ja osa kookosmaidosta. Soseuta keitto sauvasekoittimella.
- Anna keiton kiehahtaa ja lisää vielä kookosmaitoa tarvittaessa, kunnes keitto on sopivan sakeaa.
- Koristele annokset krutongeilla ennen tarjoilua.
Ohjeen löysin täältä:
Aikaisempi keittokokkailuni löytyy ensimmäisestä linkistä, muut toisesta:
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti