tiistai 17. kesäkuuta 2014

Kuumaa keittoa kylmässä kesäkuussa.


Lunta tuntui satavan eilen useammalla paikkakunnalla 
vaikka Juhannus kolkuttelee ovella.
Hrr!
Jäätävän aamulenkin jälkeen suuntasin kauppaan sillä
tilanne vaati kuumaa, herkullista keittoa!


Kuva napattu netistä, ei oma.

Kuva napattu netistä, ei oma.



Tälläinen tulille:

Parsakaali-kookoskeitto

1 sipuli
1 parsakaalin kukinnot
3 dl kasvislientä
1 tlk valkoisia papuja
1 tlk kookosmaitoa

( + lisäsin itse yhden limen mehun.
Lime & kookos = Match made in heaven )

krutonkeja
(Itse korvasin krutongit valkosipulisilla ruisneppareilla )

  1. Silppua sipuli ja kuullota sitä oliiviöljyssä kattilan pohjalla muutama minuutti.
  2. Lisää parsakaalit ja kasvisliemi ja keitä, kunnes parskaali on pehmennyt.
  3. Lisää pavut ja osa kookosmaidosta. Soseuta keitto sauvasekoittimella.
  4. Anna keiton kiehahtaa ja lisää vielä kookosmaitoa tarvittaessa, kunnes keitto on sopivan sakeaa.
  5. Koristele annokset krutongeilla ennen tarjoilua.






Ohjeen löysin täältä:




Aikaisempi keittokokkailuni löytyy ensimmäisestä linkistä, muut toisesta:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti