keskiviikko 6. marraskuuta 2019

Vegaaninen parsakaali-savutofupiirakka



Kun sai vegevieraan kylään pitkästä aikaa, 
pitihän sitä valmistaa iltapalaksi herkkua.
Chocochili -blogista löysin jälleen oivan reseptin: 


POHJA

3 dl vehnäjauhoja
0,5 tl leivinjauhetta
75 g margariinia
1 dl maustamatonta soijajogurttia
noin 2 rkl vettä

1. Sekoita yhteen jauhot ja leivinjauhe. Lisää joukkoon margariininokareet, soijajogurtti ja vesi.
2.Painele taikina piirakkavuoan päälle. Esipaista pohjaa 225 n.5min

TÄYTE

100g parsakaalinuppuja
0,5 pkt savutofua
1 sipuli

2 dl maustamatonta soijajogurttia
0,5 tl suolaa
1/4 tl pippuria
0,5 tl basilikaa

1. Keitä parsakaalinnuppuja suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti, kunnes ne ovat hiukan pehmenneet (mutta ovat vielä aavistuksen rapeita).
2. Pilko sipuli ja murenna savutofu. Kuullota sipulia paistinpannulla oliiviöljyssä muutama minuutti ja lisää sitten tofu ja parsakaali. Ota paistinpannu pois levyltä ja lisää täytteen joukkoon jogurtti ja mausteet. 
3.Levitä täyte esipaistetun piirakkapohjan päälle. Paista piirakkaa 200 asteisen uunin alatasolla n. 25min. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti