torstai 8. helmikuuta 2018

Vegaaniset letut




Matti ja Professori saapuivat kylään.
Iltapalaksi herroille valmistin vegaanisia lettuja elämäni ensimmäisen kerran.
Vähän jännitti miten homma pysyy kasassa, 
mutta oikein hyvin ja 
makukin vakuutti tiukimmankin tuomarin: Nooan. 
Myös soijakermasta valmistettu kermavaahto sai täydet pisteet,
mummun mansikkahillosta ja -mehusta puhumattakaan. 
Täydet pisteet oli saanut Nooa myös matematiikan kokeesta, 
joten olikin herkulliset lettukestit paikallaan. 





Lettuihin:

2 dl soijamaitoa
0,5 tl suolaa
2 rkl sokeria
2 rkl rypsiöljyä
4 dl vehnäjauhoja
3 dl vissyä

* vegaanista margariinia tai rypsiöljyä paistamiseen
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti