keskiviikko 21. elokuuta 2013

Vaatekaapin kätköistä 2.


Yleisön pyynnöstä tässä muutama kuva vaatekaapin kätköistä lissää...(Ensimmäinen juttu täällä ---> http://keltainenvillasukka.blogspot.fi/2013/08/vaatekaapin-katkoista.html )


Mekko ja vanha pirtanauha, jota käytän vyönä, kirpuilta.

Paita -50% Seppälästä, farkut Vilasta. Elämäni ensimmäiset ja ainoat korkokengät ostin vuonna -99 Helsingistä Kaisan avustamana, en muista mistä.Merkkikin kulunut pois...

Yksityiskohdat on pop. Röyhelöä (Onko se sana? On se. Onpa hassu. Outo suomenkieli.)

Rusetti <3  Mekko H&M lastenosastolta aletangosta.


Mekko Vila, vyö VeroModa.

Lempparivyö vuodesta 2000.
Paita Vila, housut kirpuilta, tossut Cipcap.

Mun & Nooan tennarit H&M, Masan tossut TopSport  -70% aika löytö!

Paita Santulta saatu (Ihana Santtu! Jaksaa aina etsiä ja lähettää myös mulle vaatteita kirpuilta! Itse olen laiskempi tekemään samaa, mutta arvostan, arvostan arvostan!) vanha Marimekko (ainoa vaaleanpunainen vaatteeni, mutta on vaan niin hieno ettei värikään häiritse), housut kirpuilta, tossut ollut jo ala-asteelta asti...Vähän nipistää varpaita, mutta aivan hyvät vielä muuten. :)
Kalsaripaita mummulan vintiltä, jalkkissukat Uffilta, vyö isän vanha, farkkushortsit Diesel. (Tässä kuvassa osallistun tietämättäni nykyään kuulemma muodikkaaseen blogihaasteeseen, jossa asuntoja pitää kuvata sellaisena kuin ne aina välillä on, eikä siivota joka kuvaa varten...)


Paita kirpuilta Vallilasta.

Tässä logo näkyy vähän paremmin ja oikeinpäin.
Tässä tarkempi kuva myös ala-asteen aikaisita tennareistani, jotka aikaisemmassa kuvassa. Äiti kirjoittanut niihin nimeni. Uskomatonta mutta totta, että tossut pelittää (ja mahtuu tavallaan) edelleen.


Ps. 
Edelleen hassua kuvata itseään peilin kautta, mutta vähitellen siihen on kyllä jo tottunut. Katsotaan saako tämä juttu yhtä paljon klikkauksia  kuin edellinen vaatepäivitys... Jos joo, luvassa joskus vaatekaapinkätköistä 3.


Ps. Viimeistellessäni tätä juttua (teen juttuja valmiiksi odottamaan kun on aikaa, viimeistelen niitä vähän ennen kuin julkaisen), kello 7.32 , seuraavaksi vielä kuppi kahvia ja alan laittaa itseäni kuntoon päivää varten. (Nooa sairastamassa isällään ( on jo paranemaan päin), joten tänään en saata Nooa kouluun kuten tavallisesti aamuisin) 9.30 aika hierojalle. Sain lahjakortin sinne Matilta keväällä (ihan muuten vaan. On se ihana. <3 ) ja nyt pääsen käyttämään sen. Luvassa hoito, johon kuuluu yrttijalkakylpy, aromaterapiahieronta, vatsalymfa ja päähieronta. Hemmottelun jälkeen lounasta ja töihin! Mahdanko olla enemmän nukuksissa kuin energinen? Katsotaan. :) Töiden jälkeen tarkoitus mennä salille, illalla leffaa ja sohvaa. Aivan hyvä ja kiva päivä luvassa. GiddyUp!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti