Latasin videon instagramiini herkullisesta tacopiirakasta,
ja useiden reseptikyselyjen vuoksi
-ja itsellenikin muistiin-
laitan sen myös tänne.
Hurjan hyvä ja helppo, ja
vaikka nautinkin sen iltapalaksi
Daven kanssa keskiviikkona,
toimii se myös varmasti loistavana viikonloppuherkkuna.
Siis hyvää sellaista kaikille!
💛
-Valmis pohja suolaiseen piirakkaan pakastealtaasta
joka sulatetaan ja painellaan piirakkavuokaan.
Esipaistetaan n.10min jonka jälkeen päälle täytteet.
Täyte:
400g jauhelihaa
(Itsellä Mummulasta saatua oman metsän riistaa,
hirven jauhelihaa)
1 sipuli
1 keltainen paprika
1 pss tacomausteseosta
1 tlk salsadippiä / medium
1/2 dl vettä
1 prk kermaviiliä
2 dl cheddar juustoraastetta
Ruskista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja paprika.
Lisää tacomauste ja salsadippi.
Huuhdo salsadippipurkki tilkalla vettä
ja lisää seokseen.
Anna hautua n.5min.
Levitä täyte esipaistetun pohjan päälle ja
lusikoi päälle kermaviili sekä juustoraaste.
Paista 225 asteessa n.25min.
Tarjoillaan nachojen, tuoreen korianterin, avokadon
ja juustokastikkeen kera.
Ja sitten vaan nautitaan illasta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti