keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Kaisa.



Kaisan kanssa yhteinen matkamme alkoi jo synnäriltä, kun äitimme pötköttelivät vierekkäisillä sängyillä me tytöt mahassaan. Sen verran äidit olivat vaihtaneet ajatuksia, että jos me olisimme poikia, olisimme saaneet molemmat nimen Teemu, mutta koska toisin kävi, meistä tuli Salla & Kaisa. Vaikka nimet tiedettiin, sitä ei kukaan tiennyt, että lyöttäytyisimme ala-asteella yhteen, ja olemme pysyneet yhdessä siitä asti. 6-vuotta sitten Kaisasta tuli myös Nooan kummitäti. Äitimme omaavat samoja serkkuja, joten he tunsivat toisensa entuudestaan, ja Kaisan kanssa olemmekin fiilistelleet aina ajatuksella, että omaamme pisaran samaa verta, ja olemme pikkupikkuserkuksia. 


Kaisa & minä kokeilimme kampaajantaitojamme vuonna 1992.
Tässä leikimme vaatekaupan myyjiä. Ja voi juku miten trendikkäitä ja tyylikkäitä olemmekaan!

Tässä olemme nuutipukkeina...Edelleen yhtä tyylikkäinä.

Ala-asteelta asti olemme olleet parhaita ystäviä. Vaikka molemmilla oli paljon muitakin hyviä ystäviä & tuttavia, koskaan ei tarvinnut pelätä jonkun kiilaavaan edelle. Ehkä juuri äitiemme suvun kautta ja vuoksi, välimme ovat olleet eri tavalla tiiviit kuin muiden ystävien kanssa, olemme tunteneet toisemme Kaisan kanssa myös hieman sukulaisiksi. Ja miten hieno suku meillä onkaan! Kaisan äidin ja oman äitini suvut ovat molemmat mitä mahtavinta porukkaa, joka pitää tiiviisti yhtä. Puolin ja toisin aina lähetellään kauttamme rakkaita terveisiä. Esim. monena vuonna perinteisesti vietimme joulupäivää Kaisan vanhempien luona, jonne suku aina kokoontui, ja taitaa kokoontua edelleen. Hulvatonta sakkia!

Ala-asteella touhusimme Kaisan kanssa paljon kaikenlaista. Lempparileikkejämme oli vaatekauppiaina oleminen, tai muuten toistemme pukeminen tai stailaaminen. (Tämä jatkuu tavallaan yhä, ja saatamme nykyään shoppaillessamme yhdessä etsiä toisillemme erilaisia vaate- ja asuyhdistelmiä, joita sitten toistemme huviksi ja riemuksi sovitamme. :D ) Pitkään meillä jatkui myös mielikuvitusleikki, jossa leikkelimme eri lehdistä erilaisia vaatteita ja tavaroita joita kuvittelimme itsellemme. Molemmilla oli kuvitelmissa myös omat harrikat, muistaakseni Kaisalla pinkki. :D Muistan myös tapauksen, jolloin vastasimme tekstiteeveessä olevaan poikien kirjekaveri-ilmoitukseen, ja miten jännää oli tuntemattomien poikien kanssa kirjoitella ja lopulta soitellakin. Luonnollisesti yhdessä olemme myös kokeneet ja jakaneet ensimmäiset oikeat ihastumiset ja treffit.  Ala-asteaikaan mahtui paljon yhdessä supattamista ja kihertämistä.

Kaisalla oli tälläinen "Tyttöjen kesken"-peli...

...jossa oli kaikkia tälläisia hauskoja juttuja. Hauskin ja haastavin oli se kortti, jossa joutui soittamaan ihastukselleen...


Kaisan rippikuva rakkaudella minulle vuonna 1995
Ala-asteelta siirryttiin yhdessä myös samalle yläasteelle, jossa alkoikin puhaltaa jo vähän erilaiset tuulet. Yhdessä tuli käytyä ekat kerrat paikallisessa nuortendiskossa Rantalassa, sekä nuokkarilla. Myös Köyliön Lallintalolla tuli pyörähdettyä. Tuli koettua yhdessä kaikki, mitä tuossa iässä kuvitella saattaa...Tältä ajalta ei ole paljoa valokuvia, ehkä hyvä niin. ;)

1998, kuvassa Kaisa, Eva, Sonja, Mari, Heidi, Taru, Caillie & Maikki. Ylensä aina menossa mukana myös Piia & Riina. Tällä porukalla tuli hippaloitua u.s.e.i.n!

Ylä-asteelta siirryimme samaan lukioon. Vietimme paljon aikaa kaksin, mutta usein meitä oli myös isompi joukko tyttöjä. Ajokortin saatuamme fiilistelimme autoilua, ja viikonloppuisin paikallinen baari Night Henrik kiehtoi usein, jossa jammailimme teknon tahtiin siiderilasit kourassa. :) Kokemäen kuppiloitten lisäksi kävimme myös paljon Harjavallassa sekä Huittisissa. Näistä paikoista tarttui mukaamme myös silloiset ekat poikaystävämme, joiden kanssa molemmat seurustelimme n. 7 vuotta. Yhdessä tuli elettyä ja käytyä läpi suhteiden kiemurat, ylä- ja alamäet, poikaystävien armeijassa olot ja muut...

Ala-asteella haaveilimme harrikoista ja jenkkiautoista.  Myöhemmin Kaisan poikaystävä omistikin upeita erilaisia autoja ja moottoripyöriä. Tässä olemme matkalla kohti Harjavaltaa.


 

1999 tuoreet ylioppilaat
Vuosien vieriessä, yhdessä tuli nähtyä ja koettua mm. vanhojenpäivätanssien juhlinnat ja YO-kirjoitusten pähkäilyt. Lukion jälkeen opiskelut veivät meidät eri paikkakunnille, mutta säännöllisen epäsäännöllisesti vierailimme toistemme luona hippaloimassa ja jos emme päässeet näkemään, puhelinlangat lauloi.

Riina, Kaisa & minä Raumanmeren Juhannuksessa -2002
Kaunis Kaisa luonani kylässä Tampereella. <3
RMJ-tunnelmia.

Misut vuonna 2003 Kaisan luona Helsingissä
Tässä ollaan Kaisan kanssa malleina TulkkilanYössä - 2004 Ei ihan arkilook!

Kaisan kanssa diggailemme Marimekkoa. Kaisa myös Cheekkiä.

Kaisa, Nooa & yhdessä tehty Muumimamma Hyvinkäällä 2009

Elämä vei tahoillamme meitä eteenpäin ja vuonna 2006 syntyi Nooa. Luonnollista oli, että Kaisasta tuli Nooan kummitäti.Kaisa onkin hoitanut kummiutensa paremmin kuin kiitettävästi. =) Niin usein kuin mahdollista, Kaisa käy moikkaamassa Nooaa, ja jos menee pidempi aika näkemisten välillä, posti kuljettaa puolin ja toisin pieniä ylläreitä. Nooan & Kaisan yhteisiä hifistelyn aiheita ovat mm. HelloKitty & glitter.


Kaisan luona Hämeenlinnassa

Kokemäellä -2008

Kaisa huolehtii Nooasta, mutta myös äidistä. Aika ajoin Kaisa "ulkoiluttaa" minua, jotten mökkihöperöidy ja jotta pääsemme puhumaan surut ja ilot privaatisti. Tämä on ollut suuri henkireikä, jota arvostan kovasti. Yhdessä on pistetty jalalla koreasti monessa kaupungissa, ja monet huolet ovat jääneet sille tielleen.

the Ark on yksi harvoista bändeistä mitä molemmat fanitamme, ja olimmekin jammaamassa sen jäähyväiskeikalla yhdessä Helsingissä. Samaan iltaan kuului yöpyminen hotellissa. Luksusta! Hotelli, Ola & Kaisa samassa syssyssä, ja kuvioon sopii, että seuraavana päivänä keikasta ja kaikesta tapasin Matin.



"Come, let's pray for the weekend, babe
(Nanana nana nana nanana)
Come, make your claim for a better day
(Nanana nana nana nanana)
Come, let's pray for the weekend, babe
(Nanana nana nana nanana)
Come, make you claim for the holiday
(Nanana nana nana nanana)"


Tässä toinen yhteinen lempparimme: PMMP, ja osuva biisi Tytöt




 Välillämme vallitsee raudanluja luottamus. Kaikesta saa, voi ja pitää puhua, mutta toisaalta osaamme arvostaa myös toistemme yksityisyyttä. Jos aistimme puhuvamme toiselle sillä hetkellä hankalasta asiasta, jouhevasti vaihdamme puheenaihetta ja jatkamme jostain muusta. Asia otetaan esille myöhemmin jos siltä tuntuu. Mustasukkaisuutta, kateellisuutta tai riitaa välillämme ei ole ollut koskaan. Elämän muutoksista huolimatta, mikään ei ole horjuttanut ystävyyttämme, päinvastoin, ystävyys syventyy jatkuvasti. <3

Nooa & Kaisa Korkeaojalla -2010
Nooa & Kaisa Porissa -2012
Nooan ottama kuva omalla kamerallaan Kaisasta.



Vuodet ovat vierineet, tuttavia, kavereita ja ystäviä on tullut ja mennyt.
 Kaisa on ja pysyy.
 














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti