tiistai 14. maaliskuuta 2017

Mummun mustikkakeitto




Kun ei migreeni lähde muulla,
aika kokeilla mustikkakeittoa. 
Sitä samaa, jota Mummu 
on tehnyt meille aina sairastaessamme.
Nooa kehitteli ajatusta
vielä vähän pidemmälle ja
vispasi päälle kermavaahtoa vaniliinisokerilla.
Ihan vaan lääkkeeksi...






5-6 dl mustikoita
8 dl vettä
1,5 dl sokeria
4-5 rkl perunajauhoja


Laita vesi,sokeri ja mustikat kattilaan.
Kuumenna kiehuvaksi.
Nosta kattila levyltä
Sekoita perunajauhot kylmään veteen ( 1 dl ) ja kaada kattilaan ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
Siirrä kattila takaisin kuumalle levylle ja anna kiisselin pulpahtaa.
Älä keitä.
Kaada valmis kiisseli tarjoiluastiaan ja sirottele pinnalle sokeria.




Aikaisemmat mustikkaiset jutut täältä: 












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti