Kun ei migreeni lähde muulla,
aika kokeilla mustikkakeittoa.
Sitä samaa, jota Mummu
on tehnyt meille aina sairastaessamme.
Nooa kehitteli ajatusta
vielä vähän pidemmälle ja
vispasi päälle kermavaahtoa vaniliinisokerilla.
Ihan vaan lääkkeeksi...
5-6 dl mustikoita
8 dl vettä
1,5 dl sokeria
4-5 rkl perunajauhoja
Laita vesi,sokeri ja mustikat kattilaan.
Kuumenna kiehuvaksi.
Nosta kattila levyltä
Sekoita perunajauhot kylmään veteen ( 1 dl ) ja kaada kattilaan ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
Siirrä kattila takaisin kuumalle levylle ja anna kiisselin pulpahtaa.
Älä keitä.
Kaada valmis kiisseli tarjoiluastiaan ja sirottele pinnalle sokeria.
Aikaisemmat mustikkaiset jutut täältä:
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti