perjantai 8. heinäkuuta 2016

Enimmäkseen Kirkasta.

Joululahjaksi  Mummulle antamamme liput lunastimme viime viikolla.
Tyttöjen kesken lähdimme katsomaan musikaalia Kirkasta Valkeakosken kesäteatteriin.  
Jalat löivät tahtia lattiaan ja
välillä pyyhimme surua silmistä...
KIRKA – musikaali:
Suomen Kesäteatteri juhlistaa tulevana kesänä Kirill “Kirka” Babitzinin huikeaa uraa ja elämää Valkeakosken Apianniemessä esitettävässä musikaalissa, jossa kuullaan myös taiteilijan ennen julkaisematonta materiaalia. Kirkan roolissa nähdään Jari Ahola ja Muskan roolissa esiintyy Irina. Myös Kirkan tytär Aleksandra Babitzin nähdään yhdessä musikaalin pääosassa. 
"Kirka -musikaalin idea tuli Vexi Salmelta. Kun Babitzinit sen vielä sinetöivät, aloimme työstää käsikirjoitusta toden teolla. Onhan Kirka yksi Suomen musiikkitaivaan kautta aikain merkittävimpiä tähtiä ja näin musikaalinsa ansainnut", kertoo musikaalin ohjaaja ja toinen käsikirjoittaja Heikki Paavilainen.  Kirkan esittämät kappaleet, kuten hänen läpimurtohittinsä Hetki lyö, Varrella Virran, Euroviisuista tuttu Hengaillaan tai Syksyn Sävel -voittaja Surun pyyhit silmistäni, herättänevät muistoja ja tunteita suuressa osassa suomalaisia. Kirka oli monipuolinen artisti, joka rosoisine, mutta pehmeine äänineen taipui niin iskelmään, poppiin, rockiin, hard rockiin kuin heavy metalliinkin. "Tiedossa on herkkä ja dramaattinen, mutta myös koomisia tilanteita ja rempseää huumoria sisältävä hyväntuulinen esitys. Ja bändi saa taatusti menojalan vipattamaan", lupaa Paavilainen.
Musikaalin ennen julkaisemattoman Kirka - materiaalin on sanoittanut Vexi Salmi ja säveltänyt Kassu Halonen ja sen tulee esittämään Aleksandra Babitzin. Taustaorkesterissa yhdistyy pitkän linjan ammattilaisuus ja nuoruuden salskeus: Eero "Safka" Pekkonen, Jimi Hautamäki, Ali Ahmaniemi ja Sampsa Rättäri.
Rooleissa mm. Jari Ahola – Kirka, Irina - mm. Muska, Ushma Karnani - Elisabeth Babitzin, Petra Ahola - mm. Kirsti, Jani Koskinen - mm. Kassu Halonen ja Ensio Itkonen, Aleksandra Babitzin - mm. "Ake", Mikko Huoviala - mm. Vexi Salmi
Ohjaus: Heikki Paavilainen
Koreografi: Jani Rasimus, Puvustus: Arja Siekkinen
Maskeeraus: Pirjo LaihialaElämys, kokemus ja hieno päivä, taas.
Eivät hassumpia olleet aikaisemmat keskenämme viettäneet illatkaan:
Matka Islantiin, 
&Lisää ihania iltoja paljon, paljon luvassa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti