perjantai 1. marraskuuta 2013

Syksyn säveliä & taekwondoa.Keskiviikkona pamahti ruutuun Syksyn sävel. Ohjelma, joka jokainen kerta sattuu yhtä paljon katsoa & kuunnella,  mutta samoin kuin Euroviisut, ne pitää vain katsoa. Tänä vuonna kutsuin itseni Saijalle iltaa istumaan. Evääksi otin mukaan lime-sitruuna-vaahtokarkki-mitälienevät. Saija tarjosi punaviiniä.
Ressu & Jussi. Oh yeah! Tällä olisi voitettu Euroviisut varmasti!


No. Kuten usein muinakin iltoina, Saijan oli hoidettava lukuisia Taekwondo-bisneksiä puhelimen & sähköpostin välityksellä. Koska ruutua välillä ihan hirvitti katsoa, oli aikaa kuvailla siskoa puhelimessa. Kului se ilta rattoisasti näinkin. Tunnelmallinen ilta kaikenkaikkiaan: Kynttilöitä, karkkia, punaviiniä, SyksynSävel & Saija puhelimessa hoitamassa bisneksiä.
Uutta oppii joka päivä, ja täytyy myöntää, koska Saija on siskoni, sitä kautta tullut Taekwondo ja sen piirit kovin tutuiksi. Enpä olisi tiennyt muuten tätäkään: Taekwondon liikesarjojen MM-kisat starttasivat torstaina Balilla, jossa Suomen joukkue kisailee. Ennen ei olisi tullut mieleen katsoa Taekwondon MM-kisoja livestreamilta, mutta kappas: nyt katson & jännään & tykkään. Mielettömän kaunis & hieno laji. 
Paljon tuttuja vilahtelee ruudussa tuon tuosta. Hyvä Suomi! Pidän peukkuja! 

Livestreami löytyy tuolta --->Ps. Vuoden takainen juttuni tuolla:
Hauska huomata, että Haamuhetki kullan kallis -kirja on ja pysyy Nooan suosikkina. Jälleen muutama päivä sitten lainasimme sen taas kirjastosta ja luimme iltasaduksi. Muutkin jutut pitäneet pintansa: leipominen, askartelu & lautapelit. Ja lupaukseni olen pitänyt: Vuoteen on mahtunut paljon lisää juttuja Nooasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti