sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Pala Tallinnaa Osa 2.


...ja matka jatkuu.

Toivoimme löytävämme Tallinnasta kirpputoreja, mutta ainakaan netin kätköistä emme ikävä kyllä löytäneet yhtäkään. Vintage-liikkeitä olisi toki ollut, mutta  kuten olen ennenkin todennut, "valmiiksi löydetyistä" tuotteista joutuu a/ Maksamaan liikaa ja b/ Menettää samalla itselöytämisen riemun. Ei meidän juttu, siis.

Sattumalta kuitenkin törmäsimme vanhaan varastoon aivan hotellimme kulman takana jonka voisi kai luokitella kirpputoriksi, vai rompetoreiksiko niitä kutsutaan? Varastossa vanha setä myi spesiaalia kamaa vanhoista armeijan vaatteista kaitafilmeihin. Hinnat myyjä huuteli kysyttäessä. Itse löysin vanhan Histamiini-mukin viidellä eurolla. Vähän kallis, mutta sen verran ihana etten voinut jättää ostamatta sitä matkamuistoksi reissustamme.


Ihana Histamiini mukini.





Katsastimme myös paikallisen ruokakaupan. Välipalaksi Williamsin Robbien silmien alla Brie-juustoja, Gruusialaista leipää ja punaviiniä. Herkkuja!



Hotellihuoneemme maisema.

Lukutauko.

Yritin urhoollisesti tehdä juttua vaatteistani ja pyysin Mattia kuvaamaan päälläni olevan paidan. Hmm. Ei ilmeisesti blogijuttua vaatteistani, vieläkään.


MuiskMuisk.

Rakastan. <3



Pussailun lisäksi kävimme syömässä Ravintola Elevantissa:



Kuva Ravintolan omilta sivuilta.


Jännät rappuset ravintolaan.



Toisen päivän ruokapaikka oli myös tunnustettu hyväksi jo aikaisemmin mainitsemallani eläinoikeusfoorumilla. Ravintola Elevantin nettisivuilta http://www.elevant.ee/ löytyi paljon erilaisia, herkullisia kasvisvaihtoehtoja, joka finalisoi päätöksemme mennä kaikista vaihtoehdoista juuri tänne syömään. Suositusten mukaisesti varasimme pöydän kätevästi netistä etukäteen. Klo 19 perjantai-illalla ruuhkaa ei ollut, mutta jo tunnin kuluttua porukkaa käännytettiin pois ovelta. Ruoka oli älyttömän hyvää (ja halpaa), paikka African kitcheniä ravintolamaisempi, mutta yhtä lailla tunnelmaltaan lämmin, persoonallinen ja rento.



Ravintola Elevant

Elevantin kivoja yksityiskohtia.

Tallinnan vanhaakaupunkia.

Lauantaina kotiin lähdettäessä pilkahti aurinko. Jee!


Laivan lähdön odottelua. Skippoa ja bisseä, kuinkas muutenkaan.



Rentouttava reissu. Kaikenkaikkiaan sitä mitä tulimme hakemaankin. Pieni irtiotto arjesta.  <3






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti