sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Pala elämää Pampolla.


Perjantaina junailin itseni Hyvinkäälle moikkaamaan Kataa, Viiviä, Santtua, Terhiä ja Heidiä. Paljon oli jäänyt päivittämättä ja puhumatta, mutta taas on ammennettu, tuettu, analysoitu ja ratkaistu. Kerran puolessa vuodessa on hyvä kokoontua, ja tällä kertaa teimme sen Ystävänpäivän siivittämänä. Kesällä sitten taas. Kiitos tytyt! Olette mahtavia naisia, sieluja, persoonia ja ystäviä. <3


Junassa matkalla Hyvinkäälle. Matka oli pitkä, mutta onneksi oli hyvää luettavaa.

Perillä. Katan koti on ihana.

Santtu, palloa & raitaa.
Viivi sai Santulta pikkuiselle vauvalleen retrovaatetta.
Nooa sai Santulta hienon liivin.
Pampo & Viivi.


Kortit kertoo kohtalomme.



Hyvät eväät.
Pampon kirppis. "Haluuks joku tän? Tää sopis sulle. Saat!"
Hannun esiintymisen ajaksi piti vaihtaa popit Tartu mikkiin-ohjelmaan. Hyvin se veti. :)
Selkään lappu, lappuun ajatuksia kaverista.
Santtu on mm. vahva, makee, idealisti, oman polun kulkija, edelläkävijä, ihana, itsevarma, tyylikäs, mahtava persoona, hyvä ihminen, tietää mistä puhuu, loistava persoona, aikaansaava

Heidi on mm. rakas, luotettava, huumorintajuinen, filosofi, ajattelija, luotettava, aina positiivinen, heidimäinen nauru, fiksu, kaunis, taiteellinen, ihania muistoja, tyylikäs"

Kata on "estoton, nauravainen, keltainen kuin auringonkukka, onnellinen, oppinut, elää elämäänsä eikä vain aio, lapsirakas, satumainen, tuunaaja, seikkailija, luova, kreisi, ystävä, rohkea, rakas, rämäpää, oikein suuntautunut asenne elämään, I love you."


Salla on mm.sielunystävä, ihana persoona, söpö, sympaattinen, lämmin, itse suloisuus, luova sielu, lempeä, tunteikas, taiteilija, oranssi aurinko, nätti, romantikko"
Kaunis Heidi.








Olette tärkeitä. <3














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti