sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Vaatekaapin kätköistä 6. ( & SigurRos!)


Juttu on odottanut julkaisuaan jo jonkin aikaa, ei ole oikein ollut sopivaa väliä mihin sen olisin laittanut. Tänään sain kuitenkin lisättyä viimeiseksi kuvaksi hyvin spesiaalin vaatteen, joten tässäpä tämä:

Neule löytö Helsingin kirpuilta, villasukat Porin kirpuilta.Takki vaatevaihtoillasta, johon tuunasin myöhemmin itse napit.

Kollari vaatevaihtoillasta, villasukat Tampereen käsityömessuilta.
Valkoinen villatakki vaatevaihtoillasta, muiden vaatteiden alkuperä löytyy aikaisemmista jutuista.
Huppari saatu Katalta, villasukat tehnyt Johanna kun pyysin nätisti.

Ihana yksityiskohta hupparista.

Vihreä mekko Saijan kirppistuliainen, villaliivi vaatevaihtoillasta.


Musta mekko H&M, villatakki Uffilta, sukat VeroModa.


Toppi Seppälä, sen alla pitkä t-paita Vilasta, farkut jostain kauankauan sitten, ehkä vuodelta 2000. Pahoittelen taas peilin hammastahnaroiskeita; Nooa tykkää pestä hampaansa sen edessä, ja äiti ei jaksa joka päivä pestä peiliä...Ei edes ilmeisesti kuvausta varten...

Tykkään leveistä punteista edelleen. ♥ (Vaikka ne ovat minulle aina liian pitkiä ja tuovat tullessaan sisälle hirveän määrän kuraa ja hiekkaa ja ovat olleet, menneet ja tulleet muodista monta, monta kertaa. Oh well.)Eilen illalla Matti kysyi huvittaisiko tehdä jotain. Vastasin että ihan sama, kaiks käy. Hetken kuluttua oli taksi tilattuna pihaan ja suuntana Hartwall Areena. Illan ohjelmana perus lauantai-illan yllätys: SigurRosin keikka. <3 T-paita viimeinen laatuaan, keikka kiertueen viimeinen. Voi pojat.
Hesarin jutun keikasta löydät tuolta:& aikaisemmat vaatejutut löydät täältä: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti