torstai 25. heinäkuuta 2013

Sohvalta salille .


Erään kesäisen, mutta tuulisen illan istuimme Kaisun olkkarissa sekä BeerHuntersissa.Päivittelyä elämästä ja zen zemmoista. Aina mukavaa. :)Nykyään olemme Kaisun kanssa kunnostautuneet olohuoneen lisäksi myös Karhuhallin bodycombatissa. Huhhuijaa! Ensimmäisiä reenejä, joissa virtaa kunnolla hiki! Saijan kanssa liityimme Kuntoklubiin (myös Mudo alkaa taas ensi viikolla...), joten tiettyjä elämänmuutoksia on luvassa. Sohva saa jäädä vähemmälle (kokonaan ei jää pois, ehdottomasti ei!), enemmän kuntoilua. Tästä se lähtee! (Suunnittelin jo alkaa tekeväni päivityksiä reenin etenemisestä, mutta tajusin tämän ikuisen dilemmani: Jos jostain tulee pakko ja paineita, vesitän sen varmasti, joten...)


Näitä pohdiskelin myös jutussani uudesta vuodesta tuolla ---> http://keltainenvillasukka.blogspot.fi/2012/12/kohti-uutta-vuotta_30.html 

Vaikka en ole muuttunut tässä "josonpakkoentee"-asenteesta (en ole kyllä yrittänytkään), lohdullista huomata, että blogin ts. päiväkirjan tekemisestä on muutakin hyötyä kuin se, että saa sanat ulos: Uutena vuotena kieriskelin erinäisissä ongelmissa, mutta nyt n.8 kk myöhemmin voin todeta selättäneeni ne ja muitakin isoja, tärkeitä päätöksiä on tullut tehtyä, jotka ovat vieneet aimo harppauksin eteenpäin. Asiat järjestyy. Ei heti, mutta on maltettava antaa aikaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti