perjantai 22. marraskuuta 2019

Spirits in the Forest


"Depeche Moden Global Spirit-maailmankiertue valloitti yli 3 miljoonan fanin sydämet. Nyt elokuvateattereissa nähdään huikeasta kiertueesta tehty vaikuttava konserttielokuva. Sen on ohjannut palkittu elokuvantekijä ja yhtyeen pitkäaikaisen yhteistyökumppani Anton Corbijn (Control, 2007), joka on onnistunut vangitsemaan hienosti bändin erergian ja legendaarisen lavakarisman.

Visuaalisesti huikeassa konserttielokuvassa sukelletaan lisäksi pintaa syvemmälle, ja nähdään kuinka yhtyeen musiikki ja esitykset ovat vaikuttaneet faneihin. Depeche Mode-fanien tunteellisten tarinoiden kautta elokuva ei ainoastaan näytä vain sitä, miksi bändin suosio on vain voimistunut yhtyeen uran aikana, vaan kertoo myös musiikin uskomattomasta voimasta erilaisissa yhteisöissä, ja miten musiikki auttaa ylittämään vastoin käymisiä ja luo yhteisöllisyyttä yli rajojen. 

Tyylikäs ja visuaalinen, upeasti kuvattu Depeche Mode: SPIRITS in the Forest erottuu muista konserttielokuvista kutomalla yhteen ainutlaatuiset esitykset ja fanien kertomukset ympäri maailmaa. Konserttiosuudet on kuvattu Global Spirit Tourin viimeisissä esityksissä Berliinin kuuluisassa Waldbuhnessa (Forest Stage).

Korjaamo Kino tarjoaa nyt ainutlaatuisen valkokangaskokemuksen anniskelunäytöksenä, eli Töölön elokuvasaliin voit tulla nauttimaan sykähdyttävästä musiikista baarista ostetun lasillisen kanssa! Tervetuloa!"
Marraskuun torstai-ilta, hyvä seura,
valkokankaalla yksi lempibändeistä ja näiden ohessa lasi hyvää punaviiniä.
Nautin.
Kiitos. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti