sunnuntai 3. marraskuuta 2019

Brunch goes Dia de los Muertos!


Lauantaina Ondassa Dia de los Muertos' hengessä
Saijan, Siinan ja Selinan seurassa. 
♥ 

B R U N S S I M E N U

~~Ensaladas~~
x Ensalada de calabaza, paahdettua kurpitsasalaattia (veg,g)
x Ensalada de frijoles mixtos, edamame, musta quinoa, keltajuuri & raitajuuri (veg,g)
x Vegetales encurtidos, pikkelssikasviksia sienistä ja kukkakaalista (veg,g)
x Papa a la Ocopa, perulainen pähkinä-perunasalaatti (veg,g)
x Ceviche negro, mustekalan musteella värjättyä perulaista lohi-cevicheä (m,g)
x Ceviche de hongos, vegaaninen sieni-ceviche perulaisittain (veg,g)

~~Salsas~~
x Ondan punajuurihummus (veg,g)
x Maapähkinä-quacamole (veg,g)
x Paahdettu kirsikkatomaattisalsa (veg,g)
x Salsa criollo - eteläamerikkalainen salsa punasipulista, chilistä ja limestä (veg,g)

~~Platos principales~~
x Porsaan poskea ’seco’ & mole black beans (m,g)
x Salchipapas del diablo, paholaisen nakit & perunaa (veg,g)
x Seitan estofado con ciruelo, vegaaninen seitan-luumupata (veg)
x Lime-korianteri perunamuusi (veg,g)
x Coles de bruselas, paahdettua ruusukaalia (veg,g)

~~Postres~~
x Pastel de calabaza con crema batida, kurpitsapiirakka & vaniljakermavaahtoa (veg)
x Popcorn rocky road, vegan kinuski, chili & passion fruit (veg)
x Quesos e higos, juustovalikoima ja viikunaa
x Medialunas y nutella, croissantit & nutellaa


B I E N V E N I D O S !





 


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti