torstai 10. marraskuuta 2016

Nooan makoisa kotitekoinen suklaa





Kaipuun kuumia keittoja kohtaan lisäksi, 
talvi & pimeys saavat makeanhampaan kolottamaan
enemmän kuin ennen...
Jälkkäriksi Nooa teki suklaata, ihan itse:











Kotitekoinen suklaa: 

  • 100 g sokeroimatonta kaakaojauhetta
  • 4 dl sokeria
  • 100 g voita
  • 1 dl maitoa

  1. Laita vesi kiehumaan isompaan kattilaan.
  2. Laita pienempi kattila kiehuvan veden päälle.
  3. Sulata ainekset lämmenneessä pienemmässä kattilassa.
  4. Kun koostumus on sopivaa kaada suklaa muotteihin tai helposti irrotettavan levyn päälle.
  5. Suklaan vähän viiletessä laita se jääkaappiin jähmettymään kunnolla.














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti