sunnuntai 7. elokuuta 2016

Kesäkurpitsalasagne.




Julkaisut jääneet vähemmälle kesäloman päätyttyä.
Töitä tullut tehtyä jo kokonainen viikko, ja
seuraava loma häämöttääkin vasta syssymmällä, mutta
 aina koittaa kuitenkin viikonloppu ja 
tänä sellaisena hengailin rauhassa, hyvässä seurassa kotona.
Lenkkeiltiin, käytiin piknikillä, katsottiin muutama tuotantokausi the Killing -sarjaa,
saunottiin, huilattiin ja herkuteltiin. 

Lounaaksi kokeiluun pääsi kaverin vinkkaamana 
Kesäkurpitsalasagne. 
Muutaman ohjeen googlattuamme,
päädyimme omaan versioomme, 
joka toimi älyttömän hyvin!
 







Tämän herkun valmistamiseen tarvitset nämä: 


1 kesäkurpitsa

1 prk chili-tomaattimurskaa

tummaa soijarouhetta

1 prk kikherneitä 

1 prk fetakuutioita

2 tomaattia

1 sipuli

 1 prk Mustapekka kermaa

Juustoraastetta



* Voitele vuoka.
 Leikkaa kesäkurpitsa n.1cm siivuiksi. 
Paloittele sipuli lohkoiksi ja tomaatti siivuiksi.
Imeytä n.1dl soijarouhetta chili-tomaattimurskaan.

Lado kaikkia aineksia kerroksittain vuokaan. 
Ripottele pelkkää soijarouhetta sellaisenaan väleihin. (Imee kasviksista tulevaa nestettä)
Päälle reilusti juustoraastetta.
Uuniin 175c, 45min.





Myös Professori osallistui kokkaukseen, tavallaan.




Porkkanaa ei kesäkurpitsa eikä kokkailut juuri huvittaneet. Hän vain chillaili.





Joko valmista?
Jo!













 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti