sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Helsinki. Päivää!

Helsinki-päivää vietin ensin 
Jannen ja Jaskan kanssa 
Teurastamolla &
Suvilahdessa,
jonka jälkeen 
Noppaa vastaan asemalle, 
josta Kaisaniemen puistoon...
Välillä paistoi, välillä satoi...Onneksi oli Janne varjon pitäjänä.

 "Helsinkiläiset katusoittajat kokoontuvat Teurastamon alueen pihalle ja ovat tapahtuman keskiössä. Nyt on mahdollisuus pysähtyä kuuntelemaan ja katselemaan sen sijaan, että kävelisi kiireessä ohi. Musiikin lisäksi piha-alueella voit nähdä erilaisia esityksiä, joita on totuttu näkemään metroasemilla ja kadunvarsilla. Teurastamo tarjoaa myös parasta parhauttaan hyvän ruoan ja juoman merkeissä.""Planet Suvilahti tarjoilee yli kymmenen toimijan voimin avoimia ovia, taidetta, sirkusta, ruokaa ja juomaa. . Lastenmeininkiä on tarjolla Oranssilla rakennuksessa 11, jonka aikana ainakin askartelua, pillimehua ja pienihmisten diskoilua. Rakennuksen takaa löytyy myös vapaassa käytössä oleva skeittiparkki, joten omat skeittausvälineet kannattaa ottaa mukaan.
Taiteesta pääsee nauttimaan Make your Mark -galleryssä rakennuksessa 6, jossa esillä on Juho Toiskallion näyttely klo 12-16. Samalla on myös mahdollisuus ostaa spraymaaleja ja luoda omaa taidetta aluetta ympäröiville graffitiseinille. "

Viime jutussa kerroin sisustaneeni kylppäriä soittolistolla, Oranssin jengi on tehnyt samoin. Ymmärrän.
Mitä pienet edellä...


...sitä isot perässä. Tosin Jaska oli meistä ainoa ken uskalsi laudalle...

Kaisaniemen puistossa fiilistelimme Nooan kanssa ensin bändejä, kunnes Jack Sparrow kaappasi meidät huimaan seikkailuunsa jonka jälkeen jotenkin löysimme itsemme lopulta kotoa...Sen pituinen se. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti