perjantai 22. huhtikuuta 2016

I wanna Rock!
"Kun maailman paras heavysellisti Perttu Kivilaakso, virtuoosimainen Laura Voutilainen, korskeasti korkealta laulava heavytenori Jarkko Ahola sekä Vantaan Viihdeorkesterin täysimittainen sinfoniamiehitys yhdistävät voimansa, lopputuloksena on vaikuttavuudessaan ja mahtipontisuudessaan ylivertainen elämys.

Illan aikana tarjoillaan kattaus heavy metal - ja hard rock -klassikoita komeina sinfoniaorkesterisovituksina. Mukana menossa ovat mm. Black Sabbath, Deep Purple, Whitesnake, Kiss ja Judas Priest sekä Gary Moore, Iron Maiden ja Metallica. Orkesteria johtaa Atso Almila.

Sinfoniaorkesterilla ja heavymusiikilla on yllättävänkin paljon yhteistä. Molemmille on ominaista instrumentaalisuus, virtuositeetti, teatraalisuus ja väkevät kontrastit: tunnelmat vaihtelevat herkästä melodisuudesta räjähtävään uhoon.

Vaihtelevia tunnelmia on luvassa myös Vantaan Energia Areenalla. Tervetuloa nauttimaan legendaaristen heavyklassikoiden, valovoimaisten solistien ja huippuluokan sinfoniorkesterin tajunnanräjäyttävästä kombinaatiosta!"


Näin teimme Saijan kanssa torstaina. 
Rock!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti