sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Mökkihöperyyden nujerrus!
Vaikka juttuja ei ole juuri viime päivinä ollutkaan, 
täällä yhä, älkää huoliko!
Sairastimme pitkän kaavan kautta,  
mutta kamera olkapäällä roikkunut kuitenkin. Tietenkin.
Tässä tiivistelmä kuluneesta viikosta:Vaikka me emme Nooan kanssa vaan kotona olemisesta niin pitäneet, Porkkanalle se oli luksusta: Sai olla vapaana kaikki päivät pitkät.

Valoja ja varjoja.
Viikko sitten lauantaina Nooalla oli vain vähän lämpöä, joten en malttanut perua poikien sopimaa J:n yökyläilyä jota oli niin innolla odotettu. Tässä tutkitaan ennen nukkumaanmenoa optisia illuusioita.
Sunnuntaina flunssa otti kunnolla otteisiinsa ja potilas pääsi nauttimaan kevätauringosta vain hetkeksi parvekkeelle. Plääh.

Lauran kanssa piipahdimme Ikeassa hakemassa uudet kalusteet parvekkeelle. Ystävällisesti hän jäi myös kokoamaan niitä. Ei ehkä olisi luonnistunut allekirjoittaneelta ja apulaiselta kaksin niin hyvin.

Apulainen numero 2.

Ikeasta mukaan tarttui myös uusi viherkasvi. Itsepintaisesti niitä hommailen, vaikka melkein sitä mukaa saan heittää ne pois...Mutta ehkä tänä keväänä kaikki on toisin! Toivossa on hyvä elää.

Torstaina leivoin Vaarin viimeksi leipomaa (juttu täällä: http://keltainenvillasukka.blogspot.fi/2016/03/nokipannukaffeilla-osa-2.html ) Fantastista leipää. Tein varmuuden vuoksi kaksi taikinaa, koska aina vain joka toinen leipomuksistani onnistuu...Tällä kertaa toisesta taikinasta tuli aivan liian suolaista, ja toinen ei noussut...Oh well. Itsepintainen olen tässäkin. Ehkä ens kerralla sit.

Aurinko paistoi liian houkuttelevasti. Ulos oli pakko päästä piipahtamaan, joten kävin nauttimassa sämpylän termarikaffeen kera Rodopuistossa.

Torstaina myös kokkailin kasvissosekeittoa potilaan toiveesta. Porkkanaa, perunaa ja palsternakkaa.

Perjantaina kotoSalla.

Lauantaina Nooa oli jo ihan ok kunnossa ja reissasi lepäämään vaihteeksi Satakuntaan. Itse puolestani nautin aamupalan auringossa parvekkeella, jonka jälkeen eksyin lenkillä Keskuspuistossa...
...ja illalla löysin itseni keskustasta viettämästä iltaa hyvässä seurassa.

Ilta jatkui vielä toisilla (ja ehkä kolmansillakin) lasillisilla punaviiniä, tapaksia syöden & hyvää musiikkia kuunnellen.
Sunnuntai.
Pienen mökkihöperyyden ja
 vastapainoksi virkistävän ulkoilun jälkeen
mahtavaa päästä taas arkeen kiinni huomenna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti