lauantai 17. lokakuuta 2015

"Siipiinsä keijupölyä hän hieroi aamuisin..." Huomenta!
Tulipas nukuttua pitkään ja makoisasti.
Sängyssä käänsin kylkeä laiskasti monta kertaa
 ja horroksessa kului ainakin muutama tunti. 
Nukkuminen on ihanaa!
Verhoja vihdoin raottaessani tervehti tälläinen näkymä:


Saappaat jalkaan, kamera olalle ja tukka pystyssä metsään 
ennen kuin hetket livahtavat ohi. Saniaispensaan pakkasen nipistämiä värejä ikuistaessani 
kamera itsepintaisesti zuumasi valopalloon, 
joka vaan tarkentui ja tarkentui. 
Hetki, jolloin myös luureihin soittolistalta 
valikoitui juuri se lempparibiisi. 
Viluväreitä!


 "Valitettavasti ihmisen tekemät koneet mm. kamerat eivät ole täydellisiä. Ensimmäisessä kuvassa on tyypillinen tilanne kun kuvataan vastavaloon melkein aurinkoa kohti. Valo taittuu kameran optiikassa epätäydellisesti ja heijastuksiakin on. Eli kameran optiikassa tulevia valovääristymiä tuossa ensimmäisessä kuvassa. Kaikille valokuvaajille tuttu ilmiö ja helposti valolla toistettavissa.

Jälkimmäisissä kuvissa taas valo loistaa kirkkaasti pienistä vesipisaroista takaisin kameraan. Täysin normaali ilmiö tämäkin."Näin kirjoittaa, realisti eräällä keskustelupalstalla vastaavista valoilmiöistä,  
mutta toisaalla tälläisiä ajatuksia: "Enkelipalloilla tarkoitetaan erilaisia valoilmentymiä, jotka ilmestyvät valokuviin. Enkelipallot ovat energiakeskittymiä, niissä ilmentyy monenlaisen valo-olennon – enkelin, sielun tai esimerkiksi ylösnousseen mestarin energioita. Tällaiset valopallot voitaisiin nähdä siis ikäänkuin enkelin (tai jonkun muun valo-olennon) valokehona. Enkelipallo on energiaa, se sisältää paljon tietoa ja valoa korkeista ulottuvuuksista ja halutessasi voit vastaanottaa tämän tietoisuuden kun sydämesi on avoin.


Kaikki tällaiset valopallot valokuvissa eivät kuitenkaan ole enkelipalloja, sillä valokuviin ilmestyy fyysisestä maailmasta myös monenlaisia muita valoilmiöitä. Joskus tällaisia valoilmiöitä voi näkyä kuvissa ja ne saattavat olla todellisuudessa pölypalloja, valon heijastumia tai vaikkapa lumi- tai vesisadetta. Kuvien tulkitsemisessa kannattaakin olla tarkkaavainen ja pieni skeptisyys on tässäkin aiheessa ihan hyväksi. Aidon enkelipallon tunnistaa valoilmentymän energiasta, siitä että sinulle tulee vahva tunne siitä, että edessäsi on suurta energiaa ja viisautta. Myös erilaiset värit ja pallon ulkonäkö kertoo hyvin paljon valopallosta (alempana lisätietoja).
Enkelipallo on siis jonkun energiailmentymän valokeho, joka on saatu tallennettua valokuvaan. On hyvin yleistä, että yhdessä valopallossa on useampikin valo-olento mukana, harvoin se kuvaakin vain yhtä enkeliä, sillä energioissa tapahtuu paljon enemmän, kuin osaamme mielen kauttamme ymmärtää. Yhdessä valopallossa voi olla monen eri enkelin, yksisarvisen, elementaalin, sielun tai ylösnousseen mestarin energioita. Tämä johtuu siitä, että enkelit kuljettavat esimerkiksi sieluja eteenpäin ja mestaritkin ovat mukana tässä palvelutyössä. Usein myös mestaritkin työskentelevät enkeleiden kanssa ja heidän valotyöstään jää tällöin myös tietynlainen todiste valopallon ilmentymänä.
Enkelipalloja voi nähdä myös fyysisillä tai henkisillä silmillä. Joskus katsekenttääsi saattaa ilmestyä valopallo hetkeksi aikaa, tai jonkun tietyn värinen enkelipallo – silloin enkeli muistuttaa sinua tuestaan ja avustaan ja sinun kannattaakin hiljentyä kuuntelemaan ajatuksiasi, enkelillä on varmasti sinulle viesti kerrottavanaan. Mitä enemmän työskentelet tämän aiheen parissa – kuvaat enkelipalloja ja kommunikoit enkeleiden kanssa, sitä vahvemmin enkelitkin tulevat sinun elämääsi. Saatat saada enkelipalloista myös mielikuvia mieleesi, joka on myös oikein ihana tapa työskennellä enkelipallojen kanssa.

Enkelipalloja on tutkittu myös tieteellisin keinoin ja tällaisten tutkimusten avulla on havaittu, että enkelipallot ovat heijastumia jonkinlaisista henkiolennoista. Enkelipalloja on saatu kuvattua jopa tieteellisesti vakaissa olosuhteissa (täysin pölyttömässä ympäristössä), jolloin monenlaiset ongelmat – pöly, vesipisarat, siitepöly ja heijastukset on saatu suljettua kokonaan pois. Tällä hetkellä valopallojen tutkiminen on kuitenkin vielä aivan lapsen kengissä, paljon työtä ja erilaisia tutkimuksia on varmasti vielä tulossa lisää.

 Enkelipallojen katseleminen ja niiden ihasteleminen on meille hyvin hyödyllistä, sillä aina kun kohdistamme katseemme johonkin upeaan valopalloon, avaamme portaalin tuon valopallon energioihin ja näin meidän on mahdollista vastaanottaa viisautta, energiaa, rakkautta ja viisautta sitä kautta. Näin enkelit työskentelevät meidän kanssamme hyvin vahvasti ja meidän on mahdollista kehittyä henkisellä tiellämme ja ylösnousemuspolullamme entistä vahvemmin. Enkelipallojen kanssa työskenteleminen siis tuo meille aivan suunnattoman avun henkiselle tiellemme – kehitymme entistä vahvemmin kun työskentelemme enkeleiden energioiden kanssa valopallojen välityksellä. Meidän ei tarvitse edes ymmärtää mitä enkeleitä tai mestareita kuvassa on, riittää että katselemme enkelipallon kuvaa ja avaamme sydämemme vastaanottamaan tuon viisauden, jonka se sisältää." Uskoo ken haluaa, 
mitä haluaa. 
Olisihan se kaunis ajatus, 
jos olisin kohdannut keijun...
Seuraava biisi ei ole se joka aiheutti aiemmin vilunväreet
 (siitä kiitokset menevät ansaitusti Airille & All I Need-biisille), 
eikä Chisun tuotannosta suosikkejani muutenkaan, 
mutta sopii juttuun, jolloin kuvittelee näkevänsä keijuja,
 joten tässä lyyrikkansa: "Siipiinsä keijupölyä hän hieroi aamuisin
Että vastatuulessakin lentää jaksaisi
Kovat oli ajat ollu hällä takana,
Mut kuka uskois et on olemassa surullisia keijuja?

Pää painuksissa mainitsi hän kerran murheistaan
Fauni hymähti, ei ottanut tosissaan
Kuinka muka siivekäs niin maassa olla vois?
Vakavasti otti vasta kun tuo pieni keiju nukkui pois

On paratiisi meillä täällä näin
Vaan ei aina kaikki koe sitä näin
Sillä faunin, peikon, keijunkin
Suru joskus kiinni saa ja vie mukanaan

Yksinäisen keijun tarina kosketti kaikkia
Peikot lohdutteli keijuja, haltijat fauneja
Kaikkialla huokausten kera toistettiin
Miksi se yhden hengen vaati, ennen kuin me muistettiin

Ois paratiisi meillä täällä näin
Jos elettäisiin aina lähekkäin
Ja vaikka faunin, peikon, keijunkin
Suru silloin kiinni saa se ei vie...

Ois paratiisi meillä täällä näin
Jos elettäisiin aina lähekkäin
Ja vaikka faunin, peikon, keijunkin
Suru silloin kiinni saa se ei vie mukanaan"


~Chisu~ Kaunis aamu, juuri täydellinen.
Luvassa tälle päivälle vielä lisää
 & hieman toisenlaisia elämyksiä illalla
 Blow Up That Gramophone festivaaleilla Korjaamolla...  Have a good one too! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti