torstai 11. kesäkuuta 2015

Salakapakassa.



Kesälomajutuilla jatketaan...
Porista Helsinkiin, 
jonne ihana Kaisakin junaili itsensä. 




Asemalla vastassa.


Sieltä hän saapuu! Aina yhtä freesinä ja iloisena! Mun raksu!

Molemmilla hurja nälkä. Usein hyväksi todettu VirginOil auttoi asiaa tällä jumalaisella tattirisotolla, lohella & hummerikastikkeella...Nams!

Ölhusissa jälkkäreillä. -Jos käydään yksilllä vaan... -Joo! Mullakin on huomenna aikainen herätys niin ei voida olla pitkään...




Lämpölamput houkuttelivat baarikärpäsiä valollaan ...-Ootko käynyt koskaan tuolla WilliVäinössä? -Joo, kerran. Oli kiva. -Pitäskö kuitenkin käydä toisilla kun täällä nyt ollaan...-Joo! 


-Ookko koskaan käynyt tuolla HardRockCafessa? -En.. -Emmääkkä. Pitäskö käydä...? -Joo! Kyllähän se pitää testata!






-Hei! Ootko käynyt koskaan siellä Salakapakassa....?" -En....-En minäkään. -Koitetaanko löytää se? -Joo! Se vois olla hauska!


Välkkyvät neonvalot eivät kutsu kulkijaa poikkeamaan Torikortteleiden uusimpaan ravintolaan. Ulko-ovessa ei ole nimikylttiä ja ravintolan ikkunat on pimennetty. Sisään pääsee museopuhelinta eteisessä rimputtamalla.
– Tämä on Helsingin julkinen salaisuus. Kun puhelin soi, kurkkaamme luukusta, avaamme oven ja ohjaamme tulijan sisälle. Kapakasta poistutaan tietenkin takapihan kautta, selvittää Son of a Punc Oy:n luova johtaja Michael Grönfors Trillby & Chadwick: Detective Agency -ravintolan toimintatapaa.
Englantilaisesta salakapakasta ideansa ottanut ravintola muodostuu kahdesta hämyisestä huoneesta vanhan talon katutasossa. Toista hallitsee baaritiski viinapullorivistöineen, toisessa istuskellaan vanhanaikaisissa nojatuoleissa pikkupöytien ympärillä. Takkatulen ja kaasuvalon sijaan tunnelmaa luovat lämpökynttilät.




Matkalla!

Kuvia paikassa ei saanut ottaa,
mutta voin kertoa että paikka oli sympaattinen ja
virkistävää vaihtelua muihin baareihin. 
Sinne toistekin! 



-Ei kai me vielä mennä kotiin? -Ei... -Erottaja on kiva. Mentäskö vielä sinne? -Joo!

Itse emme (tällä kertaa) karaokea laulaneet, mutta muut viihdyttivät meitä senkin edestä.

Auringonlaskussa kotia kohti. Tulipa oltua pitkän kaavan kautta, yksillä vaan...



Aikaisemmat touhuilumme näiden linkkien takaa:

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti