tiistai 23. syyskuuta 2014

Naps!


On se vaan niin hirveän helppoa napata kuvia. 
Jos aina ei jaksa, viitsi tai halua roudata syystä tai toisesta järkkäriä mukana, 
uudessa kännykässä on ihan siedettävä kamera, joskaan sillä ei voi kummemmin hifistellä mutta ikuistaa hetkiä kuitenkin.
Joinain päivinä se on tosi jees. 
Kuten taas tälläisenä tavallisena arkisena päivänä Porissa.


Töihin lähdössä-  Päällä Helsingin UFFilta löydetty aitovanha mekko kympillä. josta tullut yksi suokkareistani ja mustavalkoinen villatakki PataKirppikseltä Porista kahdella eurolla. Jalassa monta mailia ja korjausta nähneet vihreät maiharit, merkkiä TenPoits. 

Pssst. Vaikkakin edelleen selfiet taimitänämänytovatkaan tuntuvat hassuilta ottaa, teen niin koska näin on toivottu ja toisaalta näin kohta muutaman vuoden blogia pidettyäni vanhoja vaatevalintojaan on hauska katsoa itsekin, joten jatkan hommaa aina muistaessani edellens. 
Jos vaatteeni muuten kiinnostavat, muutama juttu tullut tehtyä ihan niistäkin,
 jotka löydät seuraavan linkin takaa:,Nopan kanssa kaksin aamulla koulutiellä-

Töissä on kotoisaa. 

Ja kauniita yksityiskohtia. 

Eskariopemme taiteilee kurpitsastakin hiirelle kodin. Ruokahetkillä sinne syttyy sisälle kynttilä. Tunnelmointia arjen keskellä. Ekaluokkalaisen piirtämä suloinen Pupu.

Pihlajanmarjoja maistellaan ja sen jälkeen irvistellään, mutta niistä askarrellaan myös kauniita koristeita ympäri luokkaa. 

Erään oppilaan ystävällinen pappa toi meille kantoja. Niiden parissa muksujen kesken pientä projektia ennen kuin niistä tulee tasapainoiluun sopivia jakkaroita.
Aikaisempia juttuja töistä ( ja koulusta) tämän linkin takaa: 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti