perjantai 15. elokuuta 2014

Hei, hei mökki! Osa 2.


...jatkoa eiliselle...
Lauantaina mökillä tapahtunutta:


Lounaaksi tehtiin kesäkurpitsa/feta/tomaatti/basilika/valkosibale/öljyä/suolaa/pippuria -vuokaa. Kaikki vaa sinne nii, tulee hyvää. 200 astetta, n. 40min.

Mökin uuni pääsi pitkästä aikaa käyttöön.

Persiljaa annoksen päälle jos tykkää. Tykkään.

Juomaksi lasi punq.

Lisäksi wasabicoleslaw.

Salaatin ohjeen nappasin enemmän tai vähemmän taas täältä --->  


Wasabicoleslaw

  • 300 g varhaiskaalia
  • 2-3 pientä kevätsipulia varsineen
  • puntti tuoretta korianteria
  • 1,5 dl maustamatonta soijajogurttia (Alpro luomu)
  • 1 rkl wasabitahnaa
  • 1 tl öljyä
  • suolaa ja mustapippuria
  1. Suikaloi varhaiskaali, huuhtele se lävikössä ja puristele kuivaksi keittiöpyyhkeellä.
  2. Silppua kevätsipulit ja korianteri.
  3. Sekoita yhteen soijajogurtti, wasabi ja öljy. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  4. Sekoita kaikki aineet yhteen suuressa kulhossa.


 Me käytimeme soijajogurtin sijaan Turkkilaista jogurttia, ja kastikkeeseen laitoimme joukkoon myös tilkkasen Dijon-sinappia. Salaatin kaveriksi raastoimme joukkoon myös porkkanaa. Toimi.
Oli hirmuisen hyvää!


Muut aikaisemmat kokkailumme löydät täältä:

 http://keltainenvillasukka.blogspot.fi/2014/07/tempehin-salaisuus.html




Lounaan jälkeen pyörähdimme Tuohitori-kirppiksellä Kokemäellä, tässä saalis.

Ja seuraavissa kuvisssa saalista lähempää:





 Seuraavaksi tietenkin erä tikkaa. Mökillä must.

Tikkataulun viereisiä maisemia.





SuperWoofer ja sen taattu hyvä meno since 1989.



...jatkuu...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti