maanantai 30. joulukuuta 2013

Viimeistä viedään...


Viimeistä viedään tältä vuodelta.
Istun tutuksi tulleessa aamubussissa, takapenkillä, kolme paikkaa vallanneena. (Tyyny & peitto busseihin vakiovarusteiksi kuten lentokoneessa toimisi loistavasti!) Kohta pienet unoset Helsingistä Forssaan, jossa alan heräilemään, keräilemään & syömään aamupalaksi voikkaria & kokista. Jos oikein riehaannun, saatan ottaa palan suklaata. Onneksi en ole aina ollut yhtä hunningolla ruokavalioni kanssa...Koska en omista ylellisyyttä nimeltä Spotify, olen kuunnellut reissatessani omat levyni jo tuhansiin kertaan läpi ja olen nykyään siirtynyt radioon. Niidenkin soittolistat jo hyvin oppineena, olen siirtynyt jo humppakanaville ja viimeksi iltabussilla reissatessani kuuntelin Puhelinlangat laulaa -ohjelmaa. Hulvatonta! Tuskin maltan odottaa uusia levyjä & ensi kesän musatarjontaa, kun taivaalta ei sada kissoja & koiria & paistaa aurinko! 


Mutta, kuten todettu viimeistä viedään tältä vuodelta. Tämän vuoden suurimpana tapahtumana pidän Snellun aloittamista vkonlopun opintoina Helsingissä & siinä samalla Matin muuttoa Helsinkiin. Pitkään pohdiskelin ja pelkäsin miten etäsuhde ja ensimmäistä kertaa Nooan kanssa arjet kaksin lähtisi kulkemaan, mutta hyvinhän ne. 


Viime vuonna aloitin elämäni ensimmäisen kerran punttisalilla käymisen. Hyvin jaksoin joitakin kuukausia, mutta koska en saanut tuloksia näkyviin heti! (mieluiten eilen), niin ensimmäisen syysflunssan iskiessä oli hyvä tekosyy skipata treenit ja...No, vaikka en ole sairastellut pitkään aikaan, salilla minua ei ole näkynyt. Jäsenmaksun olen kuitenkin tunnollisesti maksanut, mutta ihme juttu se ei riitä pitämään kiloja poissa. No, huomenna uusi vuosi ja hyvä yritys jatkaa jo hyvällä alulla ollutta harrastusta. Jos muuten joku olisi halukas jumppailemaan mun kaa (Saijan kanssa ei saada aikatauluja juuri koskaan sopimaan yhteen) ja potkimaan liikkeelle, arvostaisin sitä (no jos en ihan siinä hetkessä, mutta myöhemmin....)! 


Ikää on tullut vuosi enemmän. Aamurypyt kestää hävitä tunnin enemmän kuin ennen (radikaali muutos 30 täytettyäni Yäk!) & uni saapuu iltaisin kesken elokuvan. Baareihin en juurikaan ole jaksanut raahautua, mutta mankelointi on yhä suurta hupia. 
Tässä kohtaa olisi halua kurkistaa vuosi eteenpäin. Missä sitä silloin kulkee ja miksi? Onko nyt hyvä? Mitä pitäisi muuttaa jotta olisi vielä parempi? 


Tässä vielä vuoden takaiset jutut näiltä ajoilta:&


Huh. Menneen vuoden selailu hengästyttää. Tässä oli vain muutama, mutta sieltäpä ne löytyvät jos jaksaa & kiinnostaa selata.

Mutta ei enää siitä. Ollutta & mennyttä: Kohti uutta!

Elämän makuista uutta vuotta 2014!
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti