torstai 27. joulukuuta 2012

¡Uno!



Eilen Nooa halusi jäädä Valtterin kanssa Mummulaan yökylään. Omalla kohdalla ajatus rauhallisesta koti-illasta kaiken jouluhössötyksen jälkeen kuulosti paremmalta kuin hyvältä, niinpä päätimme pyhittää illan jouluruokien sulattelulle, kortin pelaamiselle & lasilliselle punaviiniä. Tähän kaikkeen saimme seuraksemme Kimmon Oulusta saakka. Sekin hyvä puoli joulun pyhissä, että ihmiset valuvat hetkeksi takaisin kotiseuduilleen: saa tavata ystäviä ja tuttavia joita muuten vähemmän näkee. "Long time no see!"


Punaviintä kirppikseltä löydetystä bandalasista. Suklaata kylkeen, tottakai. Se on jännä;Vaikka olisi kuinka täynnä, suklaata mahtuu aina.

Unoa pelattiin 02.30 asti. Koukuttava peli!

Kimmo funtsailee seuraavaa liikettä.
Mulla oli päällä tälläinen kiva kalsaripaita, jonka pelastin Matin Uffille menevästä pinosta. Joulupukkikin toi lisää erilaisia kalsaripaitoja, tykkään! Ennen on tehty paljon hienompia kuoseja ja väriyhdistelmiä kuin nykyään.

Jalkalampusta on mennyt varjostin rikki, mutta hyvin toimii näinkin. :)


Kynttilöitä. Tottakai.

Rasia melkein tyhjä. Monta kuitenkin vielä jäljellä... Tammikuusta paluu arkeen: alkaa itsekuri ja kuntoilu, mutta vielä hetki aikaa herkutella...




Musiikkina toimi yön pikkutunteina mm. Eve.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti