lauantai 10. marraskuuta 2012

Steiner-eskarin Lyhtyjuhla.

Eilinen Nooan eskarin järjestämä Lyhtyjuhla oli uskomattoman kaunis, ja Nooa enemmän kuin innoissaan.  <3 "Kirkkaat kesäpäivät ovat menneet, auringon säteet eivät enää lämmitä, syksyn lehdet ovat pudonneet puista ja palanneet maahan. Koko luonto on kokoonvetävässä prosessissa.
Illan huikea varjokuvaesitys. Lisäksi laulettiin yhdessä. :)

Siemenet peittyvät maahan ja kuoleviin lehtiin ja päivät käyvät lyhyemmiksi. Ihmisetkin seuraavat tätä prosessia, käännymme sisäänpäin. Lisäämme vaatetusta, kiirehdimme kotiin ennen pimeää. On aika sytyttää sisäinen kynttilä, tuli joka yhdessä toisten kanssa jaksaa kantaa meitä läpi pimeämmän ajan.


Mummu & Nooa mehulla ja kakulla. <3


Monissa maissa marraskuun alkuun liittyy perinteitä, joissa esiintyvät valon ja tulen teemat. Niitä ovat pyhäinpäivä, vainajien muistopäivä, Guy Fawkes Englannissa, Pyhä Martin päivä Hollannissa, Saksassa ja useissa eri maissa. Kaikkiin kuuluvat tulen, kynttilän ja valon sytyttämisen elementti. Myös lähimmäisen rakkaus, jakaminen, rohkeus ja itsetunto ovat tämän vuodenajan juhlissa mukana." ~Teksti Steiner-eskarin Lyhtyjuhlan kutsusta~

Tarjolla oli eskarilaisten leipomaa herkullista kakkua sekä kuumaa mehua.

Juhlakansaa.


Eskarilaisten itse valmistamat lyhdyt. <3


Menossa mukana leikkipuiston haamu?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti