maanantai 5. marraskuuta 2012

HappyBirthdayToMe!


 Hyvää Synttäriä Mulle! Miten tähän on päädytty? Tässä pieni läpileikkaus valokuvilla vuosilta 1980-2012.


1980. Olen 4kk ikäinen ja lumoan kaikki.

1983. Pulla on aina maistunut, näemmä.

1985 omilla synttäreilläni. Äiti on aina osannut tehdä huimat kakut, ja jatkaa perinnettä nyt lastenlastensa kanssa. Niistä oma juttunsa myöhemmin. 
1988 Puijon vesitornissa. Emme koskaan reissanneet ulkomailla, mutta ympäriämpäri Suomea kyllä. :) Tämä hapsuhame oli näihin aikoihin yksi suokkareistani. <3 Reissaamisistani  myöhemmin ulkomailla enemmän omassa luvussaan...

Balettia harrastin muutaman vuoden 1988 tienoilla. Tykkäsin.
Matkalla Sallassa 1993.


Kaverini kanssa pukeuduimme milloin mihinkin rooliin, just for fun. Tässä menossa kokeilu miltä tuntuu olla hippi vuonna 1995. Kuvan ottanut Heidi.

Matkalla jonnekin, todennäköisesti hippaloimaan vuonna 1999. Näihin aikoihin kirjoitin ylioppilaaksi, jonka jälkeen muutin Turkuun lukemaan kansainvälisyyttä ja kieliä. Kuvan ottanut Ville.

Meri. <3 Kunnioitan, rakastan ja pelkään. Pyhämaassa mökkeilemässä 2001. Tähän aikaa asuin Harjavallassa ja opiskelin Eurajoella Koulunkäynninohjaajaksi. Kuvan ottanut Ville.
Valmistun Esinesunnittelun- ja valmistuksen ohjaustoiminnan artesaaniksi Kankaanpäästä 2004. Kuvan ottanut Laura.
RMJ 2005. Bändeiltään ei mun juttu, mutta sijainniltaan kivan lähellä. :) Festareita olen kiertänyt vuosien mittaan yllinkyllin. Ruisrock & Provinssi lemppareita.  Ystävien kanssa, tottakai. Kaverit ovat aina olleet tärkeitä. <3 Can't live without. Love you guys. <3 Kuvan ottanut Kaisa.

Tampereella asustelin parissakin paikassa 2003-2005 Kuvan ottanut Ville.
Tampereelta tie vei enemmän tai vähemmän suoraan opiskelemaan Hyvinkäälle, jossa syntyi Nooa 2006., ja jonka jälkeen mikään ei ollut kuin ennen. :) Tämä kuva vuodelta 2008.

Kesällä 2009 muutimme maaseudulle Korkeaojalle. Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. <3

2011 tie vei Poriin fiilistelemään välillä taas kaupungin sykettä.  Kuvan ottanut Matti.
"Terveisiä elämästä. Tältä kohtaa." -Aila Meriluoto- Kuvan ottanut Kata.
  
"A birthday is just the first day of another 365-day journey around the sun.  Enjoy the trip.

 ~Author Unknown~


 Tänään olen saanut jo hurjasti onnitteluja, ja illalla menen juhlimaan Äidin & Co. kanssa. Oi Onnea! Kiitos kaikille! Tästä on hyvä jatkaa hyvää elämää. <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti