torstai 1. marraskuuta 2012

"Haamuhetki kullan kallis""Haamuhetki kullan kallis" -Tuula Korolainen/Tiina Paju-

Tässä tullut höpistyä jo niin paljon itsestä, joten jatkan tänään hieman Nooasta. Poikani on pienen pienestä pitäen pitänyt kirjoista, ja yllätysyllätys myös runoista ja loruista. Tällä hetkellä kirjastosta on lainattu monta kertaa putkeen "Haamuhetki kullan kallis"-kirja.  Iltasatu on aina ollut must, ja välillä tuntuukin että samaa kirjaa saa lukea aina ja uudestaan, mutta minkäs teet jos toinen tykkää. :D Iltasadun jälkeen on hyvä käydä nukkumaan., ja toivonkin että Nooalle jäisi yhtä tuttu ja turvallinen tunne sivujen rapinasta kuin minulle.


"Arvaa kuinka paljon sinua rakastan" -Sam McBratney/Anita Jeram- on luettu monta kertaa iltasaduksi. Itse sain tämän kirjan äidiltäni joululahjaksi vuonna 2001, joten tämä löytyy onneksi omasta hyllystä. :)
Minä & Nooa kesällä 2011.
Camilla Mickwitzin kirjoissa on valloittava kuvitus. <3 Näistä tykkäämme molemmat.


Vaikka luonkin tässä mielikuvaa perheestä, jossa luetaan, luetaan ja luetaan, niin faktahan on se, että mukaan elämään mahtuu myös paljon muuta. Mm. pelejä (jotain lautapeliä pitäisi pelata joka päivä. Klassikot Afrikan tähti ja Kimble ovat lemppareita, mutta uudeksi suosikiksi on noussut myös Busytown-peli), leikkejä (Valtteri-serkun kanssa syntyy parhaat visiot, onneksi pojat pääsevät treffaamaan usein), sukuloimista (Mummulassa käydään tiheästi. Mummu & Vaari ovat meille tosi tärkeitä), piirrustamista (Nooa askartelee ja piirtää mielellään kaikenlaista. Vesiväreillä maalaaminen on juuri tällä hetkellä pop), reissaamista (lentokoneeseen herra ei ole vielä päässyt, mutta halu olisi jo kova. Toistaiseksi matkat huvipuistoihin, kylpylöihin ja laivoille ovat saaneet riittää), harrastamista (uudesta harrastuksesta, MUDO Taekwondosta myöhemmin lisää ihan omassa luvussaan...), leipomista (Nooa osaa tehdä ja paistaa munakkaan jo ihan itse. Sämpylöitä. pullia ja muita herkkuja leivomme yhdessä säännöllisesti) , leffojen katselua (leffailta kotisohvalla joka perjantai, johon kuuluu mukaan leffaherkut: popparia, limpparia jne...)...


Laatikoiden kätköistä löytyi kaksi vanhaa elektroniikkapeliä. Riemu oli suuri, kun huomasimme niiden (uudet patterit saatuaan) toimivan. :)
Kesäreissulla Tampereella 2012
Pojat Mummulassa kesällä 2012
Äitienpäivänä 2012
Kivistä leppäkertuiksi-projekti. Maalia taisi mennä muuallekin kuin kiviin...:) Kesällä 2011

Leivoimme pullaa. Nooa olisi halunnut kutsua kaikki talomme asukkaat herkuttelemaan. Tylsä äiti ei innostunut ajatuksesta, mutta Nooa välttämättä halusi ilostuttaa muita jotenkin. Mietti. Kirjoitti. Vei kerrostalomme ilmoitustaululle tämän. :)


Nooa kesällä 2011
Omppupuun kätköissä Kokemäellä.
Kuun ihmettelyä syksyllä 2011 Porin Isomäessä.
"Miks aikuiset tekee niin vähän kivaa vaikka niitten ei tartte pyytää siihen lupaa vanhemmilta?" -Irja Askola-
Valtteri-serkku & Nooa Yyterissä talvella 2010

"Lunta!" Minä & pojat Mummulan metsässä talvella 2010
Tänään aamulla Nooa aloitti joululahjatoivelistan kirjoittamisen...:)"What is a home without children?"  Quiet.  ~Henny Youngman~ 

 Entä mitä olisi maailma ilman isosiskoa? Tästä enemmän ensi kerralla, joskin Nooaankin lupaan palata vielä monta kertaa uudelleen. :)

 Loppuun vielä yksi Nooan lempparibiiseistä: PMMP: Minä soitan harmonikkaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti